Produkty pro r lipoová kyselina (4)

Mravenčí kyselina 94%

Mravenčí kyselina 94%

FORMIČNÁ KYSELINA 94%
Vitamin C (Kyselina askorbová)

Vitamin C (Kyselina askorbová)

Vitamin C (Kyselina askorbová) NÁDOBY: 5kg, 25kg, 200kg. INCI: Kyselina askorbová CAS: 50-81-7
Kyselé syrovátky (AWP)

Kyselé syrovátky (AWP)

Kyselá syrovátková prášek (AWP) je vedlejší produkt výroby sýra nebo kyselé kasein. Vyrábí se sušením čerstvé syrovátky získané z měkkých bílých sýrů. Mikrobiální fermentace snižuje použití mikrobiálního mléka a přeměňuje laktózu na kyselinu mléčnou. Kyselá syrovátková prášek se používá především při výrobě ricotty a syrovátkového másla. Také se používá jako ingredience v mnoha zpracovaných potravinách, jako je chléb, sušenky, maso, pečivo a hotová jídla. Kyselá syrovátková prášek se také nachází v čokoládě a cukrovinkách. Produkt nabízený společností Foodcom může být také použit při výrobě krmiv pro zvířata. Je to populární ekonomická alternativa k sladké syrovátkové prášku v krmivu pro selata. Kyselá syrovátková prášek se také používá v náhražkách mléka s nízkým pH.
Organická Ashwagandha

Organická Ashwagandha

Ašvaganda nebo červený ženšen se získává z withania somnifera. Je to původní rostlina Indie, známá svou bohatostí na antioxidanty a regeneračními vlastnostmi. Používá se již více než 5 000 let v tradiční medicíně, zejména pro svůj vysoký obsah withanolidů, což je skupina přirozeně se vyskytujících steroidů. Ašvaganda je přírodní produkt z ekologického zemědělství. INCI: PRÁŠEK Z KOŘENE WITHANIA SOMNÍFERA CAS: 90147-43-6 EINECS: 290-434-9